М'яч для футболу Puma Orbita 3 TB FIFA Quality 083776-01 (розмір 5)

Виробники Puma
Код товару: 083776-01
Кешбек на майбутні покупки: 32

Більш ніж 340 моделей

При замовленні від 3 м'ячів

Додаткова страховка на м'ячі – 1 рік!
1690 грн.
1599 грн.
В наявності
Доступні варіанти

М'яч для футболу Puma Orbita

Розмір: 5

PUMA – дуже міцний футбольний м'яч. Виготовлений із 100% стійкого до стирання термопластичного поліуретану за технологією DIMPLE. Термошов.

Має сертифікат FIFA – що гарантує його якість.

Висококласний матчевий м’яч із високими експлуатаційними показниками для професійного футболу.  Литий м’яч THB: Чудово зберігає форму, відрізняється довговічністю та зменшеною гігроскопічністю

32-панельна конфігурація: Прекрасно збалансована конфігурація панелей для прямого й стабільного польоту

Текстурована поверхня з поліуретану завтовшки 0,4 мм: Поліпшена аеродинаміка

Шар термопластичної еластомірної піни (TPE) завтовшки 3 мм. Поліпшений відскок і збільшена потужність

Гумова камера + клапан P

Модельєр Puma розуміється на стилі. Всі м'ячі Puma мають неповторний яскравий дизайн, що надовго запам'ятовується. Крім того, завдяки яскравому забарвленню ці м'ячі добре видно на полі, що дозволяє грати навіть у темний час доби. Цей м'яч буде чудовим подарунком любителю футболу!

У нас ви придбаєте лише оригінальні м'ячі. Ми цінуємо свою репутацію!

Про бренд Puma:

Компанія Puma Schuhfabrik Rudolf Dassler була заснована в 1948 році в Німеччині після розпаду фірми Dassler, власниками якої були Рудольф та Адольф Дасслер. Після серйозної сварки брати розділили бізнес та створили власні бренди: Рудольф – Puma, Адольф – Adidas. З тих пір і до нашого часу компанії конкурують одна з одною. Продукція Puma продається нині більш ніж у 80 країнах світу, зокрема й в Україні. Проте за історію свого становлення компаній пережила чимало кризових моментів, із яких виходила завдяки залученню нових технологічних та дизайнерських рішень, а також підвищенню якості продукції.

Ім'я Puma у більшості покупців незмінно асоціюється зі спортом. Справді, ще 1952 року під цією маркою було випущено перші футбольні бутси зі знімними шипами, що стало справжнім проривом у світі професійного спортивного взуття. Крім одягу та взуття для спортсменів, компанія випускає кілька ліній одягу міського стилю, а також креативні молодіжні речі, косметика та парфумерія. Поєднання революційних рішень та високої зносостійкості роблять продукцію Puma максимально конкурентоспроможною навіть за жорстких умов сьогоднішнього ринку.
Общие
Производитель Puma
Размер №5
Страна регистрации бренда Германия
Leave a review
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Відгуків про цей товар ще не було.

Теги: Puma, мяч для футбола

Відгуки