М'яч для футболу Select Clava розмір 5 (+подарунок)

Виробники Select
Код товару: 385414 198
Кешбек на майбутні покупки: 27

Більш ніж 340 моделей

При замовленні від 3 м'ячів

Додаткова страховка на м'ячі – 1 рік!
-14%
+ подарок к мячу
1590 грн.
1364 грн.
В наявності
Доступні варіанти

Розробка: Select (Данія).

Розмір: 5

Опис: М'яч з чудовим співвідношенням ціна-якість і один з кращих у своєму роді на ринку.

Матеріал: поліуретан

Камера: гумова (SR)

Кількість панелей: 32

Вага: 350-450 г

Тип з'єднання: ручна зшивка

Рекомендації: натуральний газон (3/3), штучний газон (2/3)

Тренувальний м'яч. Новий дизайн нашого м'яча із чудовим співвідношенням ціна-якість. Виготовлений із тонкої штучної поліуретанової шкіри. 5 шарів підкладки для більшої м'якості. Латексна камера забезпечує точний та легкий відскок. 32 зшиті вручну панелі забезпечують прямий політ. Клапан із подвійним блокуванням. М'яч підійде для гравців будь-якого віку.

Країна-виробник: Пакистан

Футбольні м'ячі ТМ Select мають фірмову голограму, що підтверджує оригінальність та якість продукту. Перевіряйте наявність голограми "Select. Оригінальна продукція".

У зв'язку з продажем контрафактної продукції бренду, усі оригінальні футбольні м'ячі ТМ Select з 01.02.2016р. поставляються виключно з фірмовою голограмою. Якщо продукт не має голографічного захисту, Ви ризикуєте придбати підробку сумнівної якості. Будьте пильні!

 У нас ви придбаєте лише оригінальні м'ячі. Ми цінуємо свою репутацію!

Увага! Подарунок! До цього м'яча надається подарунок від нашого магазину - силіконове мастило Select. Завдяки їй Ваш м'яч прослужить у 2 рази довше, ніж зазвичай. Ми рекомендуємо всім нашим клієнтам використовувати це мастило. Вона захищає та пом'якшує ніпель м'яча, завдяки чому збільшується термін служби м'яча. Наш інтернет магазин OnlyBalls.com.ua завжди намагається надавати найкращий сервіс для наших клієнтів. Будьте з нами, а ми намагатимемося радувати вас!

Про бренд SELECT:

Компанія SELECT одним із провідних виробників м'ячів, пошитих вручну, у світі. На рік їх виробляється близько двох мільйонів. Футбольні м'ячі SELECT - це насамперед якість, нові технології та доступна ціна. SELECT використовує лише передові технології, має власну дослідницьку лабораторію та запатентовані розробки. Входить до трійки світових лідерів із виробництва м'ячів. І лідером за співвідношенням ціна/якість.

Общие
Вид Футбольные
Производитель Select
Сегмент Спорт
Тип Мяч
Размер мяча №5
Leave a review
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Відгуків про цей товар ще не було.

Теги: Select, мяч для футбола

Відгуки