М'яч для футболу Puma Orbita 1 LaLiga FIFA Quality Pro (розмір 5)

Виробники Puma
Код товару: 084107-01
Кешбек на майбутні покупки: 46

Більш ніж 340 моделей

При замовленні від 3 м'ячів

Додаткова страховка на м'ячі – 1 рік!
2590 грн.
2290 грн.
В наявності
Доступні варіанти

М'яч для футболу Puma Orbita

Розмір: 5
Футбольний м'яч Puma Orbita LaLiga 1 (FIFA QUALITY) 084107-01.
Напівпрофесійний футбольний м'яч із лінійки Orbita. Рекомендований для ігор та тренувань на натуральній та штучній траві.

⚽ Рівень: напівпрофесійний (FIFA QUALITY).
⚽ Матеріал: 100% поліуретану.
⚽ Вага м'яча для розміру 5: близько 430.

Надаються м'ячам, які пройшли відповідні тести на якість. Наявність будь-якого із цих сертифікатів – показник високої якості футбольного м'яча. Дані сертифікати свідчать про те, що м'яч пройшов офіційні тести та повністю відповідає технічним вимогам FIFA

У нас ви придбаєте лише оригінальні м'ячі. Ми цінуємо свою репутацію!

Про бренд Puma:

Компанія Puma Schuhfabrik Rudolf Dassler була заснована в 1948 році в Німеччині після розпаду фірми Dassler, власниками якої були Рудольф та Адольф Дасслер. Після серйозної сварки брати розділили бізнес та створили власні бренди: Рудольф – Puma, Адольф – Adidas. З тих пір і до нашого часу компанії конкурують одна з одною. Продукція Puma продається нині більш ніж у 80 країнах світу, зокрема й в Україні. Проте за історію свого становлення компаній пережила чимало кризових моментів, із яких виходила завдяки залученню нових технологічних та дизайнерських рішень, а також підвищенню якості продукції.

Ім'я Puma у більшості покупців незмінно асоціюється зі спортом. Справді, ще 1952 року під цією маркою було випущено перші футбольні бутси зі знімними шипами, що стало справжнім проривом у світі професійного спортивного взуття. Крім одягу та взуття для спортсменів, компанія випускає кілька ліній одягу міського стилю, а також креативні молодіжні речі, косметика та парфумерія. Поєднання революційних рішень та високої зносостійкості роблять продукцію Puma максимально конкурентоспроможною навіть за жорстких умов сьогоднішнього ринку.
Общие
Производитель Puma
Размер №5
Страна регистрации бренда Германия
Leave a review
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Відгуків про цей товар ще не було.

Теги: Puma, мяч для футбола

Відгуки