М'яч для футболу Puma Orbita 5 HYB 083783-01 (розмір 4)

Виробники Puma
Код товару: 083783-01
Кешбек на майбутні покупки: 22

Більш ніж 340 моделей

При замовленні від 3 м'ячів

Додаткова страховка на м'ячі – 1 рік!
-19%
1349 грн.
1090 грн.
Снято с производства
Доступні варіанти

М'яч для футболу Puma Orbita

Розмір: 4

PUMA – дуже міцний футбольний м'яч. Виготовлений із 100% стійкого до стирання термопластичного поліуретану за технологією DIMPLE. Термошов

Тренувальний м'яч високого рівня з хорошими критеріями ефективності для регулярних тренувань та використання на матчах.

Вес: 420г. - стандарт

Пляшова камера відповідає за стабільну форму та постійне утримання повітря. Завдяки своїм насиченим та яскравим кольорам він добре видно навіть у складних погодних умовах.

Модельєр Puma розуміється на стилі. Всі м'ячі Puma мають неповторний яскравий дизайн, що надовго запам'ятовується. Крім того, завдяки яскравому забарвленню ці м'ячі добре видно на полі, що дозволяє грати навіть у темний час доби. Цей м'яч буде чудовим подарунком любителю футболу!

У нас ви придбаєте лише оригінальні м'ячі. Ми цінуємо свою репутацію!

Про бренд Puma:

Компанія Puma Schuhfabrik Rudolf Dassler була заснована в 1948 році в Німеччині після розпаду фірми Dassler, власниками якої були Рудольф та Адольф Дасслер. Після серйозної сварки брати розділили бізнес та створили власні бренди: Рудольф – Puma, Адольф – Adidas. З тих пір і до нашого часу компанії конкурують одна з одною. Продукція Puma продається нині більш ніж у 80 країнах світу, зокрема й в Україні. Проте за історію свого становлення компаній пережила чимало кризових моментів, із яких виходила завдяки залученню нових технологічних та дизайнерських рішень, а також підвищенню якості продукції.

Ім'я Puma у більшості покупців незмінно асоціюється зі спортом. Справді, ще 1952 року під цією маркою було випущено перші футбольні бутси зі знімними шипами, що стало справжнім проривом у світі професійного спортивного взуття. Крім одягу та взуття для спортсменів, компанія випускає кілька ліній одягу міського стилю, а також креативні молодіжні речі, косметика та парфумерія. Поєднання революційних рішень та високої зносостійкості роблять продукцію Puma максимально конкурентоспроможною навіть за жорстких умов сьогоднішнього ринку.
Общие
Производитель Puma
Размер №4
Страна регистрации бренда Германия
Leave a review
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Відгуків про цей товар ще не було.

Теги: Puma, мяч для футбола

Відгуки