М'яч для футболу Select COSMOS Extra Everflex (розмір 5) +подарунок

Виробники Select
Код товару: 069526 295
Кешбек на майбутні покупки: 41

Більш ніж 340 моделей

При замовленні від 3 м'ячів

Додаткова страховка на м'ячі – 1 рік!
-4%
+ подарок к мячу
2140 грн.
2061 грн.
В наявності
Доступні варіанти

Розробка: Select (Данія).

Надзвичайно міцний та щільний гумовий м'яч. Спеціально для гравійних та кам'янистих поверхонь. Ідеально підходить для морозних майданчиків завдяки своїй липкій поверхні. Виготовлений з гумового матеріалу, спеціальної підкладки та латексної камери, що надає йому жвавого відскоку та оптимальної округлості. 32 зшиті вручну панелі забезпечують прямий політ у повітрі.

Шов: зшитий вручну, завдяки чому він має правильну форму, деталі каркаса щільно прилягають одна до одної, волога через шов не потрапляє всередину м'яча. Обробка нитки та внутрішніх шарів поліуретанової смолою також оберігає м'яч від вологи.

Підкладки: 4 шари підкладки.

Розмір: 5

Тип: зносостійка модель

Призначення: Спеціально для гравійних та кам'янистих поверхонь

Футбольні м'ячі ТМ Select мають фірмову голограму, що підтверджує оригінальність та якість продукту. Перевіряйте наявність голограми "Select. Оригінальна продукція".

У зв'язку з продажем контрафактної продукції бренду, усі оригінальні футбольні м'ячі ТМ Select з 01.02.2016р. поставляються виключно з фірмовою голограмою. Якщо продукт не має голографічного захисту, Ви ризикуєте придбати підробку сумнівної якості. Будьте пильні!

 У нас ви придбаєте лише оригінальні м'ячі. Ми цінуємо свою репутацію!

Про бренд SELECT:

Компанія SELECT одним із провідних виробників м'ячів, пошитих вручну, у світі. На рік їх виробляється близько двох мільйонів. Футбольні м'ячі SELECT - це насамперед якість, нові технології та доступна ціна. SELECT використовує лише передові технології, має власну дослідницьку лабораторію та запатентовані розробки. Входить до трійки світових лідерів із виробництва м'ячів. І лідером за співвідношенням ціна/якість.

Общие
Вид Футбольные
Размер №5
Тип Профессиональные
Technical
Сертификат Без маркировки
Leave a review
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
25.07.2023
Очень крепкий и мощный мяч. Действительно выдерживает асфальт и швы не расходятся. Хотя немного поцарапался, но это любой мяч, что был у меня так. Главное, что швы целы и мяч не разлазится после долгих игр.

Теги: Select, мяч для футбола


Відгуки