Гандбольный мяч Select Ultimate Champions League IHF (размер 2)

Виробники Select
Код товару: 161185-715
Кешбек на майбутні покупки: 71

Більш ніж 340 моделей

При замовленні від 3 м'ячів

Додаткова страховка на м'ячі – 1 рік!
3890 грн.
3570 грн.
В наявності
Доступні варіанти

Розмір: 2

Гандбольний м'яч, який є офіційним у жіночій та чоловічій збірній Данії (чемпіонати з гандболу – одні з найсильніших у світі).

Рекомендації: матчевий м'яч найвищого рівня

Особливості: Чудовий ігровий м'яч, який використовується як національними збірними, так і клубними командами. М'яч виготовлений із зносостійкого поліуретану. Поєднання поверхні та 4-міліметрової піни всередині забезпечує оптимальне зчеплення та відмінний контроль. М'яч легкий і жвавий, але насамперед його збалансованість гарантує відсутність випадкових відскоків. Схвалено ЄГФ.

М'яч схвалено Європейською федерацією гандболу для проведення матчів серед чоловічої ліги чемпіонату Європи. Усередині моделі знаходиться камера Zero-Wing, яка дає м'ячу відмінний відскок та ідеальну округлість для кращого контролю та високих ігрових результатів. Виконана модель із міцної та зносостійкої штучної шкіри.

  • Камера: латекс
  • Тип з'єднання панелей: безшовний
  • Тип: професійний
  • Можливе використання мастики.
  • Штамп організації IHF.

М'ячі ТМ Select мають фірмову голограму, що підтверджує оригінальність та якість продукту. Перевіряйте наявність голограми "Select. Оригінальна продукція".

У зв'язку з продажем контрафактної продукції бренду, усі оригінальні футбольні м'ячі ТМ Select з 01.02.2016р. поставляються виключно з фірмовою голограмою. Якщо продукт не має голографічного захисту, Ви ризикуєте придбати підробку сумнівної якості. Будьте пильні!

 У нас ви придбаєте лише оригінальні м'ячі. Ми цінуємо свою репутацію!

Про бренд SELECT:

Компанія SELECT одним із провідних виробників м'ячів, пошитих вручну, у світі. На рік їх виробляється близько двох мільйонів. Футбольні м'ячі SELECT - це насамперед якість, нові технології та доступна ціна. SELECT використовує лише передові технології, має власну дослідницьку лабораторію та запатентовані розробки. Входить до трійки світових лідерів із виробництва м'ячів. І лідером за співвідношенням ціна/якість.

Общие
Вид Для гандбола
Размер №2
Leave a review
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Відгуків про цей товар ще не було.

Теги: Select, гандбольный мяч

Відгуки